GRUP HEPSİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
GRUP HEPSİ

Hepsi Özel Bu site onlar için süpee..r...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

AzRAİL merak etmeyin çok komik!!

YazarMesaj
cemre_kissme
S.Moderatör
S.Moderatör
cemre_kissme

AzRAİL merak etmeyin çok komik!! Empty
MesajKonu: AzRAİL merak etmeyin çok komik!!   AzRAİL merak etmeyin çok komik!! EmptySalı Ara. 25, 2007 3:16 pm

OKUYUN ÇOK KOMİK

şimdi bi adam varmış yolda araba sürüyomuş otostop çeken 30-35 yaşlarında üstü başı yırtık bi adam görmüş sonra onu arabaya almış otostop çeken adam da arkaya oturmuş nerelisin kaç yaşındasın vb. konuşmuşlar sonra arkadaki adam öndekine ben azrailim seni öldürcem demiş arabayı süren adam da hee sen azrailsin fln die dalga geçmiş sonra arkadaki adam yine ben azrailim 1 km sonra birini daha alıcaksın demiş sonra 1 km gitmişler yine otostop çeken 30-35 yaşlarında üstü başı yırtık bi adamı almış o adam da yanına oturmuş onla da sohbet etmişler sonra arabayı kullanan adam 2. aldığı adama arkadaki adam bana azrailim dio demiş yanındaki adam da abi arkada kimse yok ki ,sen direksiyon sallamaktan yorulmuşsun demiş arkadaki adam da arabayı kullanan adama yine bn azrailim beni snden başkası göremez demiş arabayı kullanan adam da korkmaya başlamış sonra arkadaki adam bn azrailim seni öldürcem,git namazını kıl öyle öldüriim demiş sonra adam da çok korktuğu için hemen arabadan inmiş sonra arabayı alıp kaçmışlar

AzRAİL merak etmeyin çok komik!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Komik Nickler
» Komik Yalanlar