GRUP HEPSİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
GRUP HEPSİ

Hepsi Özel Bu site onlar için süpee..r...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Sinirleriniz Bozulunca Yapmanız Gerekenler :D

3 posters
YazarMesaj
cemre_kissme
S.Moderatör
S.Moderatör
cemre_kissme

Sinirleriniz Bozulunca Yapmanız Gerekenler :D Empty
MesajKonu: Sinirleriniz Bozulunca Yapmanız Gerekenler :D   Sinirleriniz Bozulunca Yapmanız Gerekenler :D EmptyPaz Ara. 16, 2007 2:40 pm

arkadasLar örneğin bi arkadasınızLa tartıştınız ve SinirLeriniz aşırı derece de bozuk .. yapmanız gerekenLEr sadece şunLar

1. oLarak : Aman ben o kızı mı takıcam o sadece kendini bişey sana birisi ee tabi benim yanımda kendini kötü hissedince kavga çıkartıyor gibi kendinizLe konuşun bakın sinirizniz nasıL gidecek ben bunu yapıyorum hep

2. oLarak : eğer siz tartışmada siz suçLuysanız , süperim işte hıhh o kız benim güzeLLiğime dayanamayıp benimLe tartıştı ay yine bi pLan yaptım süper miyim yoksa mükemmeLmiyim neee diye söyLenin
Kırmısı_MeLeq
Admin
Admin
Kırmısı_MeLeq

Humor : MaNyAk aDmİn

MesajKonu: Geri: Sinirleriniz Bozulunca Yapmanız Gerekenler :D   Sinirleriniz Bozulunca Yapmanız Gerekenler :D EmptyPaz Ara. 16, 2007 6:56 pm

saol jnm güzel:D:D
Admin
Webmaster
Webmaster
Admin

MesajKonu: Geri: Sinirleriniz Bozulunca Yapmanız Gerekenler :D   Sinirleriniz Bozulunca Yapmanız Gerekenler :D EmptyPaz Ara. 16, 2007 6:57 pm

saol cnm ama bn bunları dinleme dalarım: Very Happy
https://hepsimelek88.yetkin-forum.com

Sinirleriniz Bozulunca Yapmanız Gerekenler :D
1 sayfadaki 1 sayfası